Godterne bestod bl.a. af peanutbutter fudga og lakridsmandler :P
Begge slags smager super godt og kan varmt anbefales.
opskriften på peanutbutter fudga er
200 g mælkechocolade
200 g peanutbutter1 dåse kondenseret mælk ( jeg har købt det i Kvikly)
Hak chocoladen, og kom den i en kasserolle sammen med peanutbutter og kondenseret mælk. Rør i gryden, så masse ikke sætter sig.
når massen er smeltet og har samlet sig til en blank masse, kommes den over i en smurt form ca 18x18, gerne af plast.
Sæt fudgen i køleskabet i min 3 timer, gerne til næste dag. Tryk den forsigtigt ud af formen, og skær den i små tern, server dem kolde.
opskriften på lakridsmandler er her :)
100 g mandler,
150 g mørk chokolade,
1/4 dl lakridspulver,
1/2 dl kakao
150 g mørk chokolade,
1/4 dl lakridspulver,
1/2 dl kakao
Rist mandlerne ved 180 grader i 10-15 minutter. Lad dem køle helt af.
Smelt chokoladen over vandbad, og kom et par mandler ad gangen i chokoladen. Fisk dem op med en gaffel, og slå overskydende chokolade af på kanten af skålen.
Bland lakridspulver og kakao, og vend de våde mandler i blandingen. Læg dem på bagepapir, og lad dem størkne helt inden servering.
Begge opskrifter er fra
Louisa Lorang
Ingen kommentarer:
Send en kommentar